TASTING MENU


tot en met 20 november


2X FINGERFOOD

Smaakmakers


Meringue rode biet - Gerookte paling - Oost Indische kers

Foie Rocher - Praline van ganzenlever en hazelnoot


2X INTRO

Kleine gerechtjes  bij uw aperitief.


Escabeche  van ansjovis - Gierst - Olijf - Gerookte paprika

Rillette - Brioche - Pickels - Parmezaanse kaas



ZEEBAARS 'Lijngevangen'

Gerookte eidooier - Haringeitjes - Mirin - Microgreens

Link wijn : Heus blanc - Celler Lavinyeta - D.O. Catalunya Emporda (ES)




SINT JACOBSSCHELP 'Dieppe'

Aubergine - Zwarte look - Bospaddestoelen - Dragon

Link wijn: Sauvignon blanc 'Finca La Collina' - Vinos Sanz - D.O. Rueda (ES)



INLANDS HERT

Witloof - Tarwe - Butternut
Link wijn: Rosso Conero - Cantina Porticelo - Marche (IT)



* KAAS (suppl.)

Selectie van geaffineerde kazen ‘Van Tricht’ 


Link Madeira : Madeira Collection



BANAAN

Vanille - Gezouten karamel - Witte chocolade




Link wijn: Miss Tella - Bodegas Arraez - D.O. Valencia



2X SLOT

Crème brûlée

Horentje koffie & vanille


Ons menu


GELIEVE GEWENSTE AANPASSINGEN AAN HET MENU VOORAF DOOR TE GEVEN
Voor vegetariërs kan het menu worden aangepast zonder vis en vleesgerechten. (Er zijn geen Veganistische opties)
Voor wat allergenen en voedselintoleranties betreft trachten we onze best te doen.
Let op ! Hoe zorgvuldig we ook werken, sporen van stoffen zijn nooit te vermijden gezien we alles in éénzelfde keuken bereiden. 
Laat het ons bij reservatie weten, dan trachten we zo goed als mogelijk rekening te houden met uw wensen.