TASTING MENU
tot en met 9 oktober
2X FINGERFOOD
Smaakmakers
Meringue rode biet - Gerookte paling - Oost Indische kers
Foie Rocher - Praline van ganzenlever en hazelnoot
2X INTRO
Kleine gerechtjes bij uw aperitief.
Escabeche van ansjovis - Gierst - Olijf - Gerookte paprika
Simmental rund & Avocado
MAKREEL
Tomaat Coeur de Boeuf - Balsamico - Mozzarella - Beukenzwam
Link wijn : Lavinyeta blanc - Celler Lavinyeta - D.O. Catalunya Emporda (ES)
TARBOT
Miso - Raap - Shiso - Hijiki
Link wijn: Pinot Grigio delle Venenzie 'Le Fiorine" - Bellora Wine - Veneto (IT)
RUND 'Diamanthaas'
Gerookte knolselder - Lente-ui - Paprika - Chimichurri
Link wijn: Bala Perdida - Bodegas Arraez - D.O. Alicante
* KAAS (suppl.)
Selectie van geaffineerde kazen ‘Van Tricht’
Link Madeira : Madeira Collection
FRAMBOOS
Pistache - Limoen - Basilicum
Link wijn: Miss Tella - Bodegas Arraez - D.O. Valencia
2X SLOT
Crème brûlée
Horentje koffie & vanille