TASTING MENU


tot en met 20 december


2X FINGERFOOD

Smaakmakers


Taco - Hummus - Citroen - Olijf

Foie Rocher - Praline van ganzenlever en hazelnoot


2X INTRO

Kleine gerechtjes  bij uw aperitief.


Flan van champginon - Groene kruiden

Rillette - Brioche - Pickels - Parmezaanse kaas



HERFORD RUND 'Tataki'

Noordzeekrab - Avocado - Limoen

Link wijn : Montesol Verdejo - Vinos Sanz - D.O. Rueda (ES)



SINT JACOBSSCHELP 'Dieppe'

Handgepelde grijze garnalen - Witloof - Zeekraal

Link wijn: Lugana 'Le Fonatanelle' - Bellora wines - Veneto (IT)



FAZANT 'Ballotine'

Pastinaak - Bospaddestoelen - Linzen
Link wijn: Crianza 2019 - Lopez Cristobal - D.O. Ribera del Duero (ES)



* KAAS (suppl.)

Selectie van geaffineerde kazen ‘Van Tricht’ 


Link Madeira : Madeira Collection



PEER

Wortel - Hazelnoot - Amandel




Link wijn: Miss Tella - Bodegas Arraez - D.O. Valencia



2X SLOT

Crème brûlée

Horentje koffie & vanille


Ons menu


GELIEVE GEWENSTE AANPASSINGEN AAN HET MENU VOORAF DOOR TE GEVEN
Voor vegetariërs kan het menu worden aangepast zonder vis en vleesgerechten. (Er zijn geen Veganistische opties)
Voor wat allergenen en voedselintoleranties betreft trachten we onze best te doen.
Let op ! Hoe zorgvuldig we ook werken, sporen van stoffen zijn nooit te vermijden gezien we alles in éénzelfde keuken bereiden. 
Laat het ons bij reservatie weten, dan trachten we zo goed als mogelijk rekening te houden met uw wensen.