TASTING MENU
tot en met 20 november
2X FINGERFOOD
Smaakmakers
Meringue rode biet - Gerookte paling - Oost Indische kers
Foie Rocher - Praline van ganzenlever en hazelnoot
2X INTRO
Kleine gerechtjes bij uw aperitief.
Escabeche van ansjovis - Gierst - Olijf - Gerookte paprika
Rillette - Brioche - Pickels - Parmezaanse kaas
ZEEBAARS 'Lijngevangen'
Gerookte eidooier - Haringeitjes - Mirin - Microgreens
Link wijn : Heus blanc - Celler Lavinyeta - D.O. Catalunya Emporda (ES)
SINT JACOBSSCHELP 'Dieppe'
Aubergine - Zwarte look - Bospaddestoelen - Dragon
Link wijn: Sauvignon blanc 'Finca La Collina' - Vinos Sanz - D.O. Rueda (ES)
INLANDS HERT
Witloof - Tarwe - Butternut
Link wijn: Rosso Conero - Cantina Porticelo - Marche (IT)
* KAAS (suppl.)
Selectie van geaffineerde kazen ‘Van Tricht’
Link Madeira : Madeira Collection
BANAAN
Vanille - Gezouten karamel - Witte chocolade
Link wijn: Miss Tella - Bodegas Arraez - D.O. Valencia
2X SLOT
Crème brûlée
Horentje koffie & vanille