TASTING MENU
tot en met 20 december
2X FINGERFOOD
Smaakmakers
Taco - Hummus - Citroen - Olijf
Foie Rocher - Praline van ganzenlever en hazelnoot
2X INTRO
Kleine gerechtjes bij uw aperitief.
Flan van champginon - Groene kruiden
Rillette - Brioche - Pickels - Parmezaanse kaas
HERFORD RUND 'Tataki'
Noordzeekrab - Avocado - Limoen
Link wijn : Montesol Verdejo - Vinos Sanz - D.O. Rueda (ES)
SINT JACOBSSCHELP 'Dieppe'
Handgepelde grijze garnalen - Witloof - Zeekraal
Link wijn: Lugana 'Le Fonatanelle' - Bellora wines - Veneto (IT)
FAZANT 'Ballotine'
Pastinaak - Bospaddestoelen - Linzen
Link wijn: Crianza 2019 - Lopez Cristobal - D.O. Ribera del Duero (ES)
* KAAS (suppl.)
Selectie van geaffineerde kazen ‘Van Tricht’
Link Madeira : Madeira Collection
PEER
Wortel - Hazelnoot - Amandel
Link wijn: Miss Tella - Bodegas Arraez - D.O. Valencia
2X SLOT
Crème brûlée
Horentje koffie & vanille
