TASTING MENU


tot en met 9 oktober


2X FINGERFOOD

Smaakmakers


Meringue rode biet - Gerookte paling - Oost Indische kers

Foie Rocher - Praline van ganzenlever en hazelnoot


2X INTRO

Kleine gerechtjes  bij uw aperitief.


Escabeche  van ansjovis - Gierst - Olijf - Gerookte paprika

Simmental rund & Avocado



MAKREEL

Tomaat Coeur de Boeuf - Balsamico - Mozzarella - Beukenzwam

Link wijn : Lavinyeta blanc - Celler Lavinyeta - D.O. Catalunya Emporda (ES)


TARBOT

Miso - Raap - Shiso - Hijiki

Link wijn: Pinot Grigio delle Venenzie 'Le Fiorine" - Bellora Wine - Veneto (IT)



RUND 'Diamanthaas'

Gerookte knolselder - Lente-ui - Paprika - Chimichurri
Link wijn: Bala Perdida - Bodegas Arraez - D.O. Alicante



* KAAS (suppl.)

Selectie van geaffineerde kazen ‘Van Tricht’ 


Link Madeira : Madeira Collection



FRAMBOOS

Pistache - Limoen - Basilicum




Link wijn: Miss Tella - Bodegas Arraez - D.O. Valencia



2X SLOT

Crème brûlée

Horentje koffie & vanille


Ons menu


GELIEVE GEWENSTE AANPASSINGEN AAN HET MENU VOORAF DOOR TE GEVEN
Voor vegetariërs kan het menu worden aangepast zonder vis en vleesgerechten. (Er zijn geen Veganistische opties)
Voor wat allergenen en voedselintoleranties betreft trachten we onze best te doen.
Let op ! Hoe zorgvuldig we ook werken, sporen van stoffen zijn nooit te vermijden gezien we alles in éénzelfde keuken bereiden. 
Laat het ons bij reservatie weten, dan trachten we zo goed als mogelijk rekening te houden met uw wensen.